خروس

خروس


 به همه خروس بازان توسعه می کنم قبل از اماده سازی حتما انگل زدائی کنید  به همه خروس

بازان توسعه می کنم قبل از اماده سازی حتما انگل زدائی کنیدخیلی ها پرسیده اند چطوری

انگل زدائی کنیم انگ زدائی چندین روش داره ولی یک روش هست تا حالا ممکنه اصلا به گوشتان

نخوره درفروشگاه وسایل ازمیشگاهی هانمک فرنگی مقداری می خریم مثلا صدگرم بعدکره

حیوانی را ذوب کرده با مقداری ازنمک فرنگی قاطی می کنیم ویک قاشق به خروس می

دهیم ۳روز ادامه می دهیم وهمیشه قبل از تمرین یا بعداز خاموشی می خورانیم هرچه در روده

ها وکرمهای موذی وغیره بیرون می یاد وخروس شروع به چاق شدن وقرمز شدن واماده واسه

تمرین وگرومیشه حتما نمک اش فرنگی باشه وبعداز۳روز لانه اش را تمیزوضدعفونی کرده با پک

اتش بگیرید به کف ودیوار تا تمامی میکروب وحشره ها از بین بره در این فصل یک وسعه دارم که

ازسبزیفرشها اشغال سبزی نگیرید وسبزی تازه وقشنگ بشوئید وبعد بدهید

 نقش ویتامین A  در سیستم ایمنی


-   نقش مثبت ویتامین A در تولید پادتن در جوجه ها (Herlyn , et al. , 1975) .

-  وابسته بودن پاسخ پادتن در جوجه ها به مقدار ویتامین A ، به طوریکه وجود ویتامین A  با دز بالا درجوجه ها سبب افزایش 2 تا 5 برابر سطح پادتن در سرم در مقایسه با گروههایی که فاقد ویتامین A بودند ، شده بود

 

 
 
 
نژاد و غذاي مناسب

 


اول از همه نژاد خروس مهمه چون اگه بد باشه هرچی هم بش برسی بازم شکست میخوره.خروس هم به پدرش برمیگرده نژادش.ولی تا میتونی تنهاش بزار گوشت بش نده اگه زیاد بدی مریض میشه.بهش هم دونه پرسی مرطوب بده همراه با نواله
.نواله رو به زور بش بده .نواله رو خودت درست کن که ترکیب دون پرسی با تخم مرغ با عسل و خرما وگرده که به شکل خمیر در میاری.ولی یادت باشه اگه واسه قمار میخای حتما نژادش مده نظر باشه.نهایت قدرتشونم بین3_4 ساله گیشونه

|+| نوشته شده توسط جعفررحمتي در یکشنبه چهاردهم تیر 1388  | نظر بدهید

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: Ahsan Sadeghi ׀ تاریخ: چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khoros.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com